Het Land van Niemand

Niet zo heel lang geleden, niet zo heel ver hier vandaan, is een nog onbekend galactisch stelsel. In dit stelsel bevindt zich de Wereld van Poptasi. In die wereld is niets zoals je gewend bent. Er ligt een land met heel bijzondere bergen, bossen, meren, vlaktes en dalen. Er zijn geen dorpen of steden. En toch leeft hier volk. Niet een volk zoals wij kennen. Maar een heel bijzonder volk. De bilders. Ze hebben hun eigen taal en gewoonten. Het volk bestaat uit veel verschillende families. In dit land noemen ze dat clubs. In het Land van Niemand.

Almond

Almond

nut club

Almond is gespecialiseerd in Macarons. Met hem maak je de fijnste broyage voor macarons. Of de lekkerste amandelspijs, marsepein, frangipane en bitterkoekjes.

Eising

Eising

sjoekr club

Eising is de kleinste en fijnste van de Sjoekr club. Je herkent ‘m aan het zeefje op z’n hoofd. Samen met Almond maken ze de fijnste broyage voor macarons.

Weit

Weit

club ekk

Weit van de ekk club, is één van de gevoeligste van allemaal. Hij is dol op films. Met Weit kun je de luchtigste meringues maken.

Weit

Weit

tjoklet club

Weit van de tjoklet club kan zowel krokant als velvet zacht zijn. Hij is dol op ganaches en caramels.

Miwk

Miwk

tjoklet club

Miwk van de tjoklet club is net als z’n broertje Weit klein, maar vol van smaak. Kan eveneens krokant als zacht zijn. Met een vleugje caramel.

Dak

Dak

tjoklet club

Dak van de tjoklet club is de krachtigste van de drie broertjes. Met z’n ruim 50% cacao. Puur van smaak.

Sjoekr

Sjoekr

sjoekr club

Sjoekr is de grote broer van de sjoekr club. Je herkent ‘m aan z’n mooie, glinsterende grove kristallen. Ideaal voor suikersiroop om een mooie Italiaanse meringue mee te maken.

Kriem

Kriem

club miwk

Kriem van de miwk club is de romigste. Dol op kloppen. Zowel lobbig als stevig. Zijn specialiteit is smaken opnemen. Samen met Sjoekr zijn ze onweerstaanbaar.

Badr

Badr

club miwk

Badr van de miwk club is de enige echte. Er zijn veel imitaties, maar die mogen geen Badr heten. Gespecialiseerd in glossy finish.

Wadr

Wadr

club spa

Wadr is van de club spa. Soms ook wel H2O genoemd. Vloeibaar en zonder specifieke geur of kleur. Wist je dat Wadr 71% van het oppervlak van planeet Aarde bedekt.

Ekk

Ekk

club ekk

Ekk is van de club ekk. Dikke vriendjes met Jolk en Weit. Niet te verwarren met Weit van de tjoklet club.

Jolk

Jolk

club ekk

Jolk is van de club ekk.