Sinds oktober 2015 worden vier panden op het Gerard Douplein gesloopt en gerenoveerd. En de Gemeente Amsterdam heeft besloten dat de twee parkeerplaatsen voor onze winkel ideaal zijn om zeecontainers, bouwmaterialen, vrachtwagens, betonwagens, graafmachines, bouwhekken e.d. te stallen. Door deze verbouwing is onze winkel regelmatig slecht of soms helemaal niet te vinden en bereiken.

Verbouwing Gerard Douplein

De sloopwerkzaamheden en verbouwing duurt volgens de aannemers zo’n anderhalf jaar. Aannemers kennende, denk ik persoonlijk dat het dan zo’n twee jaar duurt.

Verbouwing Gerard Douplein

Het beloofd een heel mooi plein te worden. Maar daarvoor moeten we nog wel even heel veel geduld hebben. Tot die tijd staan er dus regelmatig bouwhekken, -wagens of -materialen voor onze winkel. Tel daarbij op het scooterpark dat bij onze buren Tattoo Friendship voor de etalage geparkeerd staat, dan heb je een aardig beeld wat je zult aantreffen als je onze winkel [be]zoekt.

We kunnen er helaas weinig aan doen, behalve van tijd tot tijd stickers plakken op de hekken. Zodat je weet dat wij er nog zitten. If you can’t beat them… own them. 8]x

If you can't beat them verbouwing
Verbouwing Gerard Douplein