Poptasi Container Challenge

Gemeente zet al 2 jaar container voor de deur

Poptasi Container Challenge

Er is al 2 jaar een verbouwing/sloop/renovatie van vier panden op het Gerard Douplein. De Gemeente Amsterdam vindt dat de beste plaats voor hun bouwmaterialen pal voor onze winkel is. Daar hebben ze een vergunning voor gegeven. Dat is oud nieuws, dat weet ik. Maar in de afgelopen 2 jaar is er van onze winkelomzet bijna niets meer over. Dat is niet tof. Met de Gemeente Amsterdam en de aannemer(s) valt geen land te bezeilen. Compensatie mag je ergens zoeken waar de zon niet schijnt.

 

Container Challenge

Poptasi Container Challenge

Na 2 jaar ben ik er ook een beetje moe van. Klaar mee. Elke ochtend is het een verrassing hoe ik de winkel aantref. Of ik de winkel zelf überhaupt kan vinden. Kortom elke keer de hindernisbaan-verstoppertje is geen lolletje. Maar dat kan het wél worden! Want weet je wat… ik ga gewoon ook de bouw in! In containers. Ja écht! Een heuse bouwplaat! Van de container. Net zo eentje als in de Facebook banner. Met Ridkr erin. En het wordt nóg beter. Want ik ga ze uitdelen. Ik geef de ‘Poptasi Container Bouwplaat’ gratis weg. Of je kunt ‘m hier downloaden en zelf uitprinten.

Poptasi Container Challenge

Klik op de afbeelding voor de bouwtekening.

Hoe werkt het?

Haal een Poptasi Container bouwplaat in de winkel. We delen ze gratis uit. Of download ‘m hier en print ‘m uit. Dan:

1. Knip, ril en plak de container in elkaar.
2. Zet ‘m op een mooi plekje en maak een foto.
3. Post de foto met hashtag #poptasicontainerchallenge

Je kunt de Poptasi Container zelf nabouwen, een mooi plekje uitzoeken en er een foto van maken. En deze foto posten en taggen. Hoe meer foto’s hoe beter. Dan laten we met z’n allen zien dat als de Gemeente Amsterdam toestemming geeft om containers voor onze winkel te plaatsen, wij overal containers neerzetten.

If you can’t beat them, own them! Doe jij mee?
Make the world sweet again. 8]x

Poptasi Container Challenge

Poptasi Container Challenge

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *